perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistunnelmaa

Ihanaa pääsiäistä kaikille kammarin lukijoille!
I wish a wonderful Easter to everyone!


Lainasimme pääsiäiseksi mummulaa, jonka asukkaat ovat lentäneet pohjoiseen. Paistellaan lampaanviulua uunissa ja suunnitellaan ulos lähtemistä. Unohdinko kertoa, että päätin pitää lomaa ihan koko pääsiäisen ja vähän ylikin. Aluksi oli vähän vaikeaa, piti ensin kiukutella että sai itsensä asettumaan. Nyt jo helpottaa kun tiedossa on kävelylenkki, pitkään ja hartaasti rakenneltu ateria ja päälle päätteeksi rantasauna.

Tiedättekö muuten sellaisesta kuin viskimämmi? Kuulin tämän jostakin, en muista mistä, taisi olla telkkarissa. Mämmiin siis laitetaan kerman ja sokerin lisäksi pieni tilkka viskiä. Jos laittaa liian suuren tilkan, se ei ole hyvää. Minä tykästyin siihen ruokalajiin niin että piti käydä varta vasten viskiostoksilla. Suosittelen!

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta! Ja viskimämmi on varmasti hyvää, pitääpä kokeilla. Kiitos vinkistä ja Iloista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista Pääsiäisen jatkoa, vapaiden pitäminen kuulostaa järkipäätökseltä....
  Itse olen nauttinut liikunnallisesta Pääsiäisestä perhen kanssa yhdellä urheiluopistolla, paljon liikunnallista ohjelmaa , ulkoilua ja valmis ruoka... ja pitääpä vinkata emännille että laittavat wiskiä mämmin sekaan, vai lisääntyisiköhän menekki liikaa...
  Itse nautin wiskin viskinä kun tuo mämmi ei maistu..
  nyt kahvakuula jumppaan ja perheliikuntapeleihin, sitten vielä lumikenkäilemään ja takuulla sit taas ruoka maistuu... (5-6 h liikuntaa per päivä )
  Pääsiäisestä alkaa tänä vuonna myös kesäaika, joten ihana, tervetullut kesä on pian ovella...

  VastaaPoista